Vi ønsker å tilby alle som fikk antatt bidrag til NAFO-seminaret i 2020, og som ikke fikk muligheten på NAFO Digital en ny mulighet til å avholde presentasjonene sine.

Som du sikkert har lest vil vi i år avholde på frittstående temadager, en to-dagers digigal konferanse i juni, i tillegg til det tradisjonelle NAFO-seminaret som gjennomføres på Storefjell høyfjellshotell 28.-31. oktober.

De som ønsker en ny mulighet til å avholde presentasjonen sin vil få plass på ett av disse arrangementene. De fleste vil få tilbud om å ha presentasjonen på NAFO-seminaret til høsten, men det kan også være aktuelt å tilby plass på et av de andre arrangementene.

Lenken under leder til en side hvor du kan gi en tilbakemelding på hva du ønsker. Hvis du skulle ha flere presentasjoner, må du gi separat tilbakemelding for hver av dem. I tilfeller hvor det er flere presentører, kan én person svare også på vegne av de andre.

For presentasjoner av typen symposier er det kun chair som har tilgang til svarskjemaet. Vi forstår at det i mange tilfeller vil være nødvendig med omfattende endringer i sammensetning av innlegg i symposier, men disse endringene kan avtales senere via e-post.

 

Klikk denne lenken for tilgang til spørreskjema