Bilde av forsamlingDet er kostbart med både konferanseavgift, permisjoner og hotellopphold. Eller - kanskje ikke denne gangen?

Ingen har behov for hotellovernattinger, og man trenger kanskje heller ikke permisjon? Kanskje kan man benytte personalopplæringstid under seminaret? Og uansett - det man ikke får sett live, kan man se i ettertid siden det blir tilgjengelig i videoarkivet vårt. For oss som arrangør påvirkes ikke kostnadene av antall deltakere. Derimot vil mange deltakere i seg selv bidra til et bedre arrangement. Vi har derfor laget økonomisk svært gunstige gruppepåmeldingsløsninger.

Meld på alle ansatte til en fast pris

Det er denne påmeldingskategorien vi håper vil fenge mange. For kr. 25.000,- kan alle ansatte på arbeidsstedet få tilgang til konferansen. Et videoarkiv med forelesningene og symposiene vil også være tilgjengelig for alle i seks måneder etter konferansen, slik at man kan bruke det i f.eks. personalopplæring.

Hva regner vi som et arbeidssted? Hva er grensene for en gruppe?

Med unntak av Oslo, så anser vi en kommune som et arbeidssted. For Oslo vil en bydel eller etat bli vurdert som et arbeidssted. Vi aksepterer også en skole/utdanningsinstitusjon som f.eks. OsloMet eller UiO som én gruppe. Og for ordens skyld - studentene er også hjertelig velkomne. Videre anses også et helseforetak som f.eks. Sykehuset Innlandet som en slik enhet. Det samme gjelder naturligvis for alle private omsorgsforetak. Er du usikker på om din arbeidsplass kan aksepteres som én gruppe, så ta kontakt med oss.