Hvis du har meldt deg på selv, eller du allerede har aktivert en billett på en annen PC eller mobil, kan du logge inn direkte på sidene for videoopptak

Lenke til billetten er lengre nede på siden. Men les først dette:

Alternativ 1 – Du har en brukerkonto hos NAFO fra før, og den er registrert med e-postadressen du har på arbeid

Logg inn på "hent elektronisk billett"-siden lengre nede, og en billett skal automatisk bli aktivert på enheten din.

Alternativ 2 – Du er ikke registrert med noen brukerkonto hos NAFO tidligere

Registrer deg som ny bruker på billett-siden. Pass på at du bruker "riktig" epostadresse - altså den epostadressen som er oppgitt i påmeldingen.

Alternativ 3 – Du har en brukerkonto fra før, men på «feil» e-postadresse

Gå til redigering av personalia på "Min Side". Registrer e-postadressen som hører til billetten som ekstra e-postadresse på brukerkontoen din. Gå deretter tilbake til billett-siden for aktivering av billett.

Billetten aktiveres på denne siden: Hent elektronisk billett.

Hvis du får melding om at du ikke er påmeldt: 

Forsikre deg først med arbeidsstedet ditt om at det faktisk skal være registrert en påmelding for deg. Du må enten være registrert med din egen e-postadresse, og du skal i så tilfelle ha mottatt en e-post fra NAFO om at du er påmeldt. Alternativt skal du ha automatisk tilgang dersom arbeidsstedets epost-domene ble registrert i påmeldingen. I så tilfelle har du kanskje ikke fått noen e-post fra NAFO om påmeldingen.

Hvis du har sjekket dette, og du fremdeles ikke blir tildelt en elektronisk billett, så ber vi deg ta kontakt med oss på e-post: service.nafo@atferd.no, så skal vi undersøke nærmere. Oppgi gjerne telefonnummeret ditt i e-posten.