Bilde av forsamlingDet er gjerne kostbart med både konferanseavgift, permisjoner og hotellopphold. Ikke på NAFO digital

Ingen har behov for hotellovernattinger, og man trenger kanskje heller ikke permisjon? Kanskje kan man benytte personalopplæringstid under seminaret? Og uansett - det man ikke får sett live, kan man se i ettertid siden det blir tilgjengelig i videoarkivet vårt. For oss som arrangør påvirkes ikke kostnadene av antall deltakere. Derimot vil mange deltakere i seg selv bidra til et bedre arrangement. Vi har derfor laget økonomisk svært gunstige gruppepåmeldingsløsninger.

Meld på alle ansatte til en fast pris

Denne påmeldingskategorien har fenget stort tidligere, og vi håper dette fortsetter. For kr. 30.000,- kan alle ansatte på arbeidsstedet få tilgang til alle arrangementene gjennom våren. Et videoarkiv med forelesningene og symposiene vil også være tilgjengelig for alle frem til 30. oktober, slik at man kan bruke det i f.eks. personalopplæring.

Her finner du påmeldingssiden

Prisen for en alle-ansatte-påmelding er som vist i tabellen under:

Alle arrangementene Juni-konferansen Frittstående temadag
30.000,- 20.000,- 5.000,-

Utvide påmeldingen underveis

Det vil ta litt tid før komplett program til konferansen i juni er klar. Hvis dere ønsker full oversikt over denne før dere melder på gruppen, kan dere gjerne bestille enkeltdager først, og så endre til "Alle arrangementene" senere når dere har bedre oversikt over programmet. De som utvider påmeldingen på denne måten vil få refundert tidligere påmeldingsavgift fra enkeltdager.

Videoarkivet fra 2020 som ekstra opsjon

Etter NAFO Digital 2020 som gikk av stabelen i oktober i fjor ble det også laget et videoarkiv av alle forelesningene. Dersom ansatte hos dere ikke var påmeldt, kan alle gjennom en egen påmeldingsopsjon få tilgang til dette arkivet frem til 30. juni for kr. 5.000,- Mer informasjon om videoarkivet fra 2020 finner du på denne siden

Hva regner vi som et arbeidssted? Hva er grensene for en gruppe?

Med unntak av Oslo, så anser vi en kommune som et arbeidssted. For Oslo vil en bydel eller etat bli vurdert som et arbeidssted. Vi aksepterer også en skole/utdanningsinstitusjon som f.eks. OsloMet eller UiO som én gruppe. Og for ordens skyld - studentene er også hjertelig velkomne som en del av gruppen. Videre anses også et helseforetak som f.eks. Sykehuset Innlandet som en slik enhet. Det samme gjelder naturligvis for alle private omsorgsforetak. Er du usikker på om din arbeidsplass kan aksepteres som én gruppe, så ta kontakt med oss.