Tider:

På årets NAFO-seminar blir det ikke noe tematisk forseminar. Seminaret starter torsdag 28. oktober kl. 12 med innregistrering. Programmet i salene vil starte fra kl. 15.

Seminaret avsluttes til lunsj på søndag.

Påmelding

Påmeldingsfrist: 12. oktober

Priser, seminaravgift

Ikke-medlemmer Kr. 3.200,-
Medlemmer Kr. 2.700,-
Studentmedlemmer* Kr. 1.000,-

*Gjelder kun studentmedlemmer som skal betale seminaravgiften selv. Studentmedlemmer som får dekket seminaravgift av f.eks. arbeidsgiver får vanlig medlemsrabatt. Informasjon om hvem som kan tegne student-/honnørmedlemskap finner du på info-siden for medlemskap.

Hotellpriser

Enkeltrom: Kr. 1.700,-
Dobbeltrom: Kr. 1.500,-
Tresengsrom: Kr. 1.450,-
(Hotellprisene inkluderer helpensjon og er oppgitt per person per døgn.
Hotellregninger gjøres opp direkte med hotellet ved hjemreise og vil ikke bli fakturert av NAFO.

Bestilling av hotellrom foretas sammen med påmelding til seminaret, og kan ikke bestilles på hotellets nettsider.

Innkvartering tilbys på Storefjell Høyfjellshotell i den utstrekning det er ledig kapasitet. Dersom Storefjell blir fullbooket, vil vi forsøke å tilby innkvartering på andre hotell i nærområdet. I slike tilfeller organiseres gratis busstransport mellom Storefjell og bostedshotellet.

(Obs! Tilgangen på enkeltrom på Storefjell er svært begrenset, og forelesere vil bli prioritert til disse rommene. Vi anbefaler derfor alle som er opptatt av å bo på hovedhotellet å dele rom med noen.)

Innkvartering i leilighet eller på hytte

I samarbeid med Storefjell ønsker vi å legge til rette for at studenter og andre som måtte ønske et rimeligere innkvarteringsalter enn hotellrom kan få tilbud om innkvartering i hytter eller leiligheter hos en av Storefjells samarbeidspartnere i nærområdet. Tilbudet består i en pakkeløsning som inkluderer busstransport og delpensjon på Storefjell. Ta gjerne kontakt med oss på e-post dersom du er del av en gruppe som ønsker informasjon om en slik løsning: service.nafo@atferd.no

Meld deg på seminaret her.

Påmeldingsfrist: Vi tar i mot påmeldinger så lenge vi har plass på seminaret.