Mitt seminar"Mitt seminar"-appen er inntil videre ikke noen fullverdig mobil-app, men er i realiteten nettsider utformet slik at de fungerer omtrent som en mobil-app. Planen er å bake løsningen inn i en app når vi har fått testet den ut på et seminar eller to. Foreløpig er det altså ikke noe som skal installeres på mobilen din. Du bruker nettleseren til å vise innholdet.

Hva inneholder appen?

Aller viktigst - den viser alt program på en forhåpentligvis ryddig og brukervennlig måte. Du kan velge mellom listevisning - dette er best egnet når du skal gjøre deg kjent med alt som skal presenteres, og tabellvisning. Denne siste gir en grafisk oversikt over hva som skjer i de forskjellige forelesningssalene på ulike tidspunkt.

Innsjekking

De fleste vil kanskje stifte det første bekjentskapet med appen når de skal innregistrere seg. Sannsynligvis vil en del ha behov for bistand i den forbindelse. Det avgjørende er å sikre at du blir innlogget, og at appen gjenkjenner deg som seminardeltaker. Fortvil ikke - det vil være mange hjelpere tilstede når de fleste ankommer på torsdag. Se etter folk med røde T-skjorter.

Plassreservasjon og adgangsbevis

De fleste presentasjonene på seminaret har ingen antallsbegrensninger. Workshopene har imidlertid en maks-grense, og det er derfor mulig å forhåndsreservere plass til disse. Mange har allerede reservert plass på nettsidene våre, men nå er disse funksjonene flyttet over til seminar-appen. Klikk "Reserver"-knappen som du finner på alle workshopene i programmet. Når du ankommer salen, kan du åpne adgangsbeviset ditt i appen.

Dokumenter hva du har deltatt på med QR-koder

Ved inngangen til forelesningssalene vil du finne plakater med QR-koder. Hvis du ønsker, kan du bruke disse til å registrere deg inn og ut av salene. Etter at seminaret er ferdig sender vi deg en spesifisert bekreftelse på hva du har deltatt på.

Min Side

Denne avdelingen i appen viser personalia, påmeldingen og hotellbestillingen din, og de dokumenterte inn- og utregistreringene av salene. Presentører som har rett på utgiftsgodtgjørelser og dekning av hotellovernattinger vil finne også dette i kategorien "Min Side"

Informasjons-dokumenter

Forsiden på seminar-appen består av meny-grupper. I tillegg til programmet og min side, vil det vises tilpassede menygrupper som gir deg tilgang til aktuell informasjon. Hvis det dukker opp ting du bør vite om underveis i seminaret, vil det vises i "Meldinger og ny informasjon". Når du har lest disse, kan de flyttes over til meldingsarkivet hvor du senere kan hente dem frem igjen.

Du kan gjerne bruke appen i dagene før seminaret

Innregistreringssiden i appen blir ikke aktiv før den dagen seminaret starter, men du må gjerne ta den i bruk nå. Funksjonen for reservasjon av plasser til workshops er aktiv.

Vi ses på fjellet:)

På denne siden kan du logge inn og bli videresendt til appen.